Exotum op school??

Wij van Exotum weten maar al te goed hoe interessant deze dieren zijn, en hoeveel je hierover kunt leren. Hierom bieden wij ook speciale lessen aan voor scholen. Dit kan natuurlijk een les over reptielen zijn, maar denkt u bijvoorbeeld ook eens aan een les over camouflage of verdedigingsmechanismen bij dieren. Er zijn vele mogelijkheden die we graag met u bespreken. Voor deze lessen maken we veel gebruik van praktijkvoorbeelden en natuurlijk nemen wij onze dieren hiervoor mee. Uiteraard passen we het niveau van de les aan op de groep leerlingen, bijvoorbeeld leeftijd of speciale behoeften. In overeenstemming met de school maken wij een passend programma op maat. Interessant en educatief maar vooral ook erg leuk.  

 

Afhankelijk van de duur en het onderwerp van de les kijken wij hoeveel en welke dieren wij mee kunnen nemen. Wij sturen u vooraf een plan, zodat u weet wat u kan verwachten en er eventueel nog wijzigingen in aangebracht kunnen worden. Zo maken wij er in overleg  met u een interessante les van.

 

 

De kriebels te pakken? Informeer gerust naar onze mogelijkheden!

Clubs of instellingen

Natuurlijk verzorgt Exotum ook interessante, educatieve maar vooral leuke bijeenkomsten, lezingen of workshops voor op uw club of instelling. Wij laten kinderen van dichtbij kennismaken met onze dieren en natuurlijk is er de mogelijkheid voor vasthouden en foto's! Het programma voor de dag of het dagdeel wordt in overleg met u op maat gemaakt, zodat wij aansluiten bij iedere doelgroep. Op deze manier is voor elke doelgroep een veilige interactie met onze dieren mogelijk. Tevens hebben wij ervaring met (jeugdzorg)instellingen en mensen met een beperking. 

 

Aan de hand van de duur van de dag (of dagdeel) en de doelgroep kijken wij welke dieren wij mee kunnen nemen om er een zo leuk mogelijke activiteit van te maken! 

 

Tarieven

Lessen en activiteiten:

Eerste uur; €100,- 

Daarna €75,- per uur (gerekend per kwartier). 

 

Hiernaast zijn we voor afstanden van meer dan 20km genoodzaakt om reiskosten in rekening te brengen. 
Deze bedragen €0,39 per km. Wij volgen de snelste route volgens Google Maps, ons vertrekpunt is 5469ST. 

 

Soms zijn groepen kinderen zo groot, of is de opzet van de activiteit zo dat het beter is om met twee personen te komen.  Hierdoor is er meer aandacht voor individuele kinderen en kunnen wij voor ieder een leuke activiteit bezorgen. Voor deze tweede persoon brengen wij een bedrag van €45,- per uur extra in rekening. Dit stemmen we uiteraard vooraf altijd af. 

 

Let op:

Vanwege de grote vraag op vooral ook grote afstanden zijn we  genoodzaakt ook reisuren in rekening te brengen. De eerste 60 min krijgt u van ons (halfuur voor de heenreis, halfuur voor de terugreis), voor verdere tijd wordt €40 per uur in rekening gebracht. Voor berekening van de tijd gaan wij uit van Google Maps, wij kiezen hierbij de snelste route, ons vertrekpunt is 5469ST. 

 

*De hierboven genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Download
Op al onze workshops zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Algemene voorwaarden Exotum.pdf
Adobe Acrobat document 63.6 KB