Jouw kinderfeestje door Exotum??

Heb jij al ooit eens een slang vast gehouden? De grootste slak ter wereld gezien? Of ontdekt wat een tenrec is? Bij Exotum kan het allemaal! Wij zijn gespecialiseerd in het geven van kinderfeestjes met speciale dieren.

Wij komen bij jou thuis om jou en je vriendjes een leuke middag te bezorgen. Alles wat wij nodig hebben nemen wij zelf mee en uiteraard ruimen we na afloop onze rommel (en die van onze dieren) zelf weer op.

Afhankelijk van hoe lang jouw kinderfeestje duurt nemen we 3, 4, of 5 diersoorten mee. Tijdens je kinderfeestje krijg je uitleg over deze bijzondere dieren, ga je ze van heel dichtbij zien, doen we spelletjes om de dieren beter te begrijpen en mag je ze uiteraard ook vasthouden en aanraken. Het is gedurende de dag natuurlijk toegestaan om zoveel foto’s te maken als je wil (of zoveel als je ouders willen, die vinden dat ook altijd wel leuk!). Na afloop van het feestje zorgen wij ook voor een klein presentje voor jou als jarige, als aandenken aan deze speciale dag.

 

 

De kriebels te pakken? Informeer gerust naar onze mogelijkheden!

Tarieven:

Kinderfeestje van 1 uur (3 dieren, uitleg, vasthouden en een presentje)                                               €100,-

Kinderfeestje van 1,5 uur (4 dieren, uitleg, vasthouden en een presentje)                                           €130,-

Deze prijzen zijn exclusief reiskosten.

 

Reiskosten:

Hiernaast zijn we voor afstanden van meer dan 20km genoodzaakt om reiskosten in rekening te brengen. 
Deze bedragen €0,39 per km. Wij volgen de snelste route volgens Google Maps, ons vertrekpunt is 5469ST. 

 

Let op:

Vanwege de grote vraag op vooral ook grote afstanden zijn we genoodzaakt ook reisuren in rekening te brengen. De eerste 60 min krijgt u van ons (halfuur voor de heenreis, halfuur voor de terugreis), voor verdere tijd wordt €40,00 per uur in rekening gebracht. Voor berekening van de tijd gaan wij uit van Google Maps, wij kiezen hierbij de snelste route, ons vertrekpunt is 5469ST. 

 

Prijzen zoals hierboven genoemd zijn inclusief BTW. 

 

Download
Op al onze feestjes zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Algemene voorwaarden Exotum.pdf
Adobe Acrobat document 63.6 KB