Exotum bij uw bedrijf?

In alle jaren dat wij werken met onze exotische dieren is één ding heel duidelijk geworden, bijzondere dieren trekken de aandacht! Dit maakt Exotum bij uitstek geschikt voor promotiedoeleinden voor uw bedrijf. Alleen al een stand met onze dieren trekt mensen aan. Mensen zijn namelijk altijd nieuwsgierig naar onbekende of spannende dieren. Een stand is natuurlijk niet de enige optie, wat denkt u bijvoorbeeld van een lezing? Of een speciaal fotomoment voor uw klanten? Of zelfs een workshop? Er zijn eindeloze mogelijkheden waar we graag met u in mee denken. Uiteraard past Exotum zich aan naar uw bedrijf en uw klanten en we maken een programma op maat. Zo komen we altijd tot een leuke actie die uw klanten zich nog lang zullen herinneren!

 

 

De kriebels te pakken? Informeer gerust naar onze mogelijkheden!

tarieven

Op maat gemaakte activiteiten:

Eerste uur: €100,-

Daarna €75,- per uur (gerekend per kwartier). 

 

Hiernaast zijn we voor afstanden van meer dan 20km genoodzaakt om reiskosten in rekening te brengen. 
Deze bedragen €0,39 per km. Wij volgen de snelste route volgens Google Maps, ons vertrekpunt is 5469ST. 

 

Soms zijn groepen zo groot, of is de opzet van de activiteit zo dat het beter is om met twee personen te komen.  Hierdoor is er meer persoonlijke aandacht en kunnen wij voor ieder een leuke activiteit bezorgen. Voor deze tweede persoon brengen wij een bedrag van €45,- per uur extra in rekening. Dit stemmen we uiteraard vooraf altijd af. 

 

Let op:

 Vanwege de grote vraag op vooral ook grote afstanden zijn we genoodzaakt ook reisuren in rekening te brengen. De eerste 60 min krijgt u van ons (halfuur voor de heenreis, halfuur voor de terugreis), voor verdere tijd wordt €40 per uur in rekening gebracht. Voor berekening van de tijd gaan wij uit van Google Maps, wij kiezen hierbij de snelste route, ons vertrekpunt is 5469ST. 

 

*De hierboven genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Download
Op al onze workshops zijn algemene voorwaarden van toepassing.
Algemene voorwaarden Exotum.pdf
Adobe Acrobat document 63.6 KB