Gastenboek

 

Heeft u ons gezien tijdens een activiteit, zijn we bij u op school geweest of misschien hebben we wel een kinderfeestje bij u georganiseerd?
Wij horen graag uw ervaringen!

Commentaren: 4
 • #4

  José (woensdag, 19 mei 2021 19:30)

  19 mei 2021 is Bram van Exotum op het kinderfeestje van onze 7 jarige zoon geweest met een aantal dieren waaronder een slang en een vogelspin. De 9 jongens vonden het geweldig. Bram wist ze 1.5 uur te boeien met informatie over de dieren en gaf de kinderen alle ruimte om vragen te stellen. De kinderen mochten een aantal dieren vasthouden. Dit gebeurde met veel zorg en respect voor de dieren. Het is duidelijk dat het welzijn van de dieren voorop staat.
  Het contact met Eva van Exotum verliep uitstekend. Er werd vriendelijk en snel gereageerd en afspraken werden nagekomen.
  Hartelijk bedankt en de groeten van de familie Koelewijn

 • #3

  Brenda (vrijdag, 06 november 2020 22:20)

  Voor onze zoon zijn achtste verjaardag hadden we Freek vonk thema. En dit paste er perfect bij. Heel leuk en leerzaam kinderfeest. Waarbij zelfs de kinderen die op het begin zeiden dat ze het doodeng vonden toch een beest hebben aangeraakt, uit zichzelf. Kei leuk en goed gedaan. Alleen maar complimenten van de kinderen en ouders. Dankjewel voor het geweldige kinderfeest!!! Onvergetelijk. Groetjes Timo en zijn papa en mama

 • #2

  Natasja (maandag, 17 december 2018 00:23)

  Wat heeft onze Casper een fantastisch feestje gevierd! De kinderen waren stuk voor stuk dolenthousiast. Ze mochten de dieren aanraken, aaien, vasthouden en mee op de foto. Tim kan geweldig vertellen over de verschillende dieren en de kinderen luisterden geboeid naar alle bijzondere wetenswaardigheden. Uiteraard zorgden de dieren hier en daar voor grote hilariteit en voortdurende pret en positieve spanning. Wij hebben genoten en zien uit naar een volgend feestje. Eva en Tim, ontzettend bedankt en tot ziens!

 • #1

  vd Boogaard (woensdag, 15 november 2017 10:55)

  Super leuk kinderfeestje gehad. Kinderen waren onder de indruk, mochten allemaal de betreffende dieren vasthouden en op de foto! De jarige werd nog eens extra verwend met een erg leuke verrassing :-) Bedankt!