Gastenboek

 

Heeft u ons gezien tijdens een activiteit, zijn we bij u op school geweest of misschien hebben we wel een kinderfeestje bij u georganiseerd?
Wij horen graag uw ervaringen!

Commentaren: 7
 • #7

  Klaas Coolen (donderdag, 14 december 2023 11:49)

  Beste Tim,

  Dankjewel voor het compleet maken van het feest van Babet. De meiden en jongens hebben er enorm van genoten. Je wist hun aandacht vast te houden en bracht de informatie op een geweldige manier over, waardoor zelfs de 7-jarigen het goed begrepen en onthouden hebben.

  Bovendien slaagde je er op een leuke en grappige manier in om iedereen gerust te stellen, waardoor ze zelfs durfden om een spin of slang vast te houden. Allemaal stralende, vrolijke en trotse gezichtjes. Ik had je graag 5 sterren op Google gegeven, maar hier zijn alvast *****!

 • #6

  Ferdi (dinsdag, 31 oktober 2023 12:57)

  Wat een feest! Op 27 oktober kwam Tim langs op het feestje van Magnus. 1,5 uur lang waren Magnus en zijn vrienden geboeid door de dieren die Tim bij zich had én door de goede en leuke uitleg van Tim. Het hoogtepunt was het aanraken van de dieren; een slang om je nek en een vogelspin op je hand, hoe gaaf is dat!

  Bedankt Eva en Tim!

 • #5

  Anne (zondag, 29 januari 2023 21:27)

  Whoow!
  Na een zeer last minute afzegging van onze workshop (door een andere dame die workshops verzorgd) voor onze 5 jarige zoon kwam ik in contact met Eva.
  Het voelde direct goed, ze leefde mee, dacht met ons mee en wilde er alles voor doen om te zorgen dat Mayson toch een geweldig kinderfeestje zou krijgen. Dit is MEER dan gelukt! Vandaag kwam Tim bij ons langs met Dodo, Spike, Maxima en Kim. Tim nam ontzettend de tijd voor de jongens, zat op ooghoogte, was geduldig, vertelde, heeft uitgelegd, verteld en laten leren.
  Liet de jongens vrij in de keuze van vasthouden/aanraken maar paste zich ook weer aan als iemand toch van gedachte veranderde en dit alles met zoveel liefde én zorg voor de dieren.
  Ook wij mochten natuurlijk aaien en vasthouden, geweldig!
  Dit is echt een kinderfeestje geweest met een gouden randje en hier gaat nog heel lang over gesproken worden door Mayson, zijn vriendjes maar ook door ons!

  Onwijs bedankt lieve Eva en Tim voor het alles op alles stellen dat Mayson zijn kinderfeestje (een paar dagen later) alsnog een geweldig succes is geworden. Wij gaan jullie zeker nog terug zien!

 • #4

  José (woensdag, 19 mei 2021 19:30)

  19 mei 2021 is Bram van Exotum op het kinderfeestje van onze 7 jarige zoon geweest met een aantal dieren waaronder een slang en een vogelspin. De 9 jongens vonden het geweldig. Bram wist ze 1.5 uur te boeien met informatie over de dieren en gaf de kinderen alle ruimte om vragen te stellen. De kinderen mochten een aantal dieren vasthouden. Dit gebeurde met veel zorg en respect voor de dieren. Het is duidelijk dat het welzijn van de dieren voorop staat.
  Het contact met Eva van Exotum verliep uitstekend. Er werd vriendelijk en snel gereageerd en afspraken werden nagekomen.
  Hartelijk bedankt en de groeten van de familie Koelewijn

 • #3

  Brenda (vrijdag, 06 november 2020 22:20)

  Voor onze zoon zijn achtste verjaardag hadden we Freek vonk thema. En dit paste er perfect bij. Heel leuk en leerzaam kinderfeest. Waarbij zelfs de kinderen die op het begin zeiden dat ze het doodeng vonden toch een beest hebben aangeraakt, uit zichzelf. Kei leuk en goed gedaan. Alleen maar complimenten van de kinderen en ouders. Dankjewel voor het geweldige kinderfeest!!! Onvergetelijk. Groetjes Timo en zijn papa en mama

 • #2

  Natasja (maandag, 17 december 2018 00:23)

  Wat heeft onze Casper een fantastisch feestje gevierd! De kinderen waren stuk voor stuk dolenthousiast. Ze mochten de dieren aanraken, aaien, vasthouden en mee op de foto. Tim kan geweldig vertellen over de verschillende dieren en de kinderen luisterden geboeid naar alle bijzondere wetenswaardigheden. Uiteraard zorgden de dieren hier en daar voor grote hilariteit en voortdurende pret en positieve spanning. Wij hebben genoten en zien uit naar een volgend feestje. Eva en Tim, ontzettend bedankt en tot ziens!

 • #1

  vd Boogaard (woensdag, 15 november 2017 10:55)

  Super leuk kinderfeestje gehad. Kinderen waren onder de indruk, mochten allemaal de betreffende dieren vasthouden en op de foto! De jarige werd nog eens extra verwend met een erg leuke verrassing :-) Bedankt!